OFERTĂ CUNUNIE CIVILĂ

FOTO:
1. Prezența unui fotograf pe tot parcursul evenimentului (pregătiri, cununia civilă, restaurant).
2. Ședință foto în ziua evenimentului.
3. 10% Reducere pentru următorul eveniment.

LIVRARE:
1. Fotografii prelucrate la nivel de Lightroom, Photoshop: expunere, contrast, culori, încadrări, efecte, detalii, etc.
2. Minim 500-1000 de fotografii digitale editate (depinde de mărimea și dinamica evenimentului). Fotografiile vor fi livrate în format JPEG la calitate înaltă prin transfer online.
3. Găzduire album foto în platformă online 1 an.
4. Album foto-carte 25×25 cu 20 Pagini.

Oferte nuntă

FOTO:

 1. Prezența Fotografului: Fotograful va fi prezent pe tot parcursul evenimentului, începând cu pregătirile, cununia civilă, cununia religioasă și continuând la restaurant până la ultimele traditii.
 2. Mini Sedință Foto: Va fi realizată o mini ședință foto în ziua evenimentului.

LIVRARE:

 1. Editare Profesională: Fotografiile vor fi prelucrate la nivel profesional folosind Lightroom și Photoshop pentru ajustări de expunere, contrast, culori, încadrări, efecte și detalii.
 2. Număr de Fotografii: Se vor livra între 800 și 1000 de fotografii digitale editate, în funcție de mărimea și dinamica evenimentului. Fotografiile vor fi în format JPEG de înaltă calitate și vor fi livrate pe stick USB.
 3. Găzduire Online: Fotografiile vor fi găzduite pe o platformă online, accesibilă exclusiv cu parolă, pentru o perioadă de 1 an.

FOTO:

 1. Prezența Continuă a Fotografului: Fotograful va acoperi întregul eveniment, inclusiv pregătirile, cununia civilă, cununia religioasă, și momentele de la restaurant până la ultimele tradiții.
 2. Ședintă Foto în Ziua Evenimentului: O ședintă foto profesională realizată în ziua evenimentului.
 3. Ședință Foto Trash the Dress: O ședintă foto specială „Trash the Dress”, planificată ulterior, cu data și locația stabilite de comun acord.

LIVRARE:

 1. Editare Profesională: Toate fotografiile vor fi editate profesional utilizând Lightroom și Photoshop, incluzând ajustări de expunere, contrast, culori, încadrări, efecte și detalii.
 2. Numărul de Fotografii: Se vor livra între 800 și 1000 de fotografii digitale editate, în funcție de mărimea și dinamica evenimentului. Fotografiile vor fi în format JPEG de înaltă calitate și vor fi livrate pe stick USB.
 3. Găzduire Online: Fotografiile vor fi disponibile pe o platformă online, accesibilă doar cu parolă, pentru o durată de 1 an.
 4. Album Foto-Carte 25 x 25: Un album foto-carte de 25 x 25 cm cu 20 de pagini.
 5. Album Foto-Carte 20 x 20: Un album foto-carte de 20 x 20 cm cu 20 de pagini.

FOTO:

 1. Prezența Fotografului și a unui Asistent: Echipa noastră, compusă din fotograf și asistent, va fi prezentă pe parcursul întregului eveniment, acoperind momentele de pregătire, cununia civilă, cununia religioasă, și festivitățile de la restaurant până la ultimele tradiții.
 2. Ședință Foto în Ziua Evenimentului: Realizăm o ședintă foto profesională în ziua evenimentului.
 3. Ședințe Foto Save the Date: Programăm o ședintă foto „Save the Date”, cu data și locația stabilite de comun acord.
 4. Ședința Foto Trash the Dress: Oferim o ședintă specială „Trash the Dress”, de asemenea cu data și locația stabilite de comun acord.

LIVRARE:

 1. Editare Profesională: Fotografiile sunt procesate utilizând Lightroom și Photoshop pentru ajustări de expunere, contrast, culori, încadrări, efecte și detalii.
 2. Numărul de Fotografii: Se vor livra între 800 și 1000 de fotografii digitale editate, volumul final depinzând de mărimea și dinamica evenimentului. Fotografiile vor fi în format JPEG de înaltă calitate și vor fi livrate pe un stick USB.
 3. Selecție Specială: O selectie de 80-100 de fotografii va beneficia de editare specială.
 4. Găzduire Online: Fotografiile vor fi disponibile pe o platformă online, accesibilă doar cu parolă, pentru o durată de 2 ani.
 5. Album Foto-Carte 30 x 30: Un album foto-carte de 30 x 30 cm cu 30 de pagini.
 6. Album Foto-Carte 25 x 25: Un album foto-carte de 25 x 25 cm cu 30 de pagini.

Sesiuni Foto:

 • Sesiunea foto Trash the Dress – 300 euro
 • Sedinte foto Save the Date – 200 euro
 • Cununie civilă realizată într-o altă zi – 200 euro

Albume Foto:

 • Album foto 30×30 cm, 20 pagini – 210 euro
 • Album foto 25 x 25 cm, 20 pagini – 150 euro
 • Album foto 20 x 20 cm, 20 pagini – 70 euro

Paginile suplimentare pentru albume costă:

 • Album foto 30×30 cm – 10 euro/fila
 • Album foto 25 x 25 cm – 8 euro/fila
 • Album foto 20 x 20 cm – Aceste albume se pot realiza ca și copie a unuia din albumele menționate anterior. Fiecare filă suplimentară costă 5 euro.
  1 filă = 2 pagini

Oferte Botez

FOTO:

 1. Prezența Fotografului la Eveniment: Fotograful va fi prezent pe tot parcursul slujbei bisericești, capturând momentele semnificative.

LIVRARE:

 1. Editare Profesională: Fotografiile vor fi prelucrate folosind Lightroom și Photoshop pentru a ajusta expunerea, contrastul, culorile, încadrările, efectele și detaliile.
 2. Numărul de Fotografii: Se vor livra între 400 și 800 de fotografii digitale editate, în funcție de mărimea și dinamica evenimentului. Fotografiile vor fi în format JPEG de înaltă calitate și vor fi livrate pe stick USB.
 3. Găzduire Online: Fotografiile vor fi disponibile pe o platformă online, accesibilă doar cu parolă, pentru o perioadă de 1 an.

FOTO:

 1. Prezența Fotografului pe Tot Parcursul Evenimentului: Fotograful va acoperi atât pregătirile, cât și slujba bisericească, asigurându-se că toate momentele importante sunt capturate.
 2. Fotografie de Familie la Restaurant: După slujbă, se va realiza o sesiune foto dedicată cu familia la restaurant, fără a include petrecerea.

LIVRARE:

 1. Editare Profesională: Toate fotografiile vor fi prelucrate folosind Lightroom și Photoshop pentru optimizări de expunere, contrast, culori, încadrări, efecte și detalii.
 2. Număr de Fotografii: Se vor livra între 400 și 800 de fotografii digitale editate, volumul final depinzând de mărimea și dinamica evenimentului. Fotografiile vor fi în format JPEG de înaltă calitate.
 3. Găzduire Online: Fotografiile vor fi disponibile pe o platformă online securizată, cu acces controlat prin parolă, pentru o durată de 1 an.
 4. Album Foto-Carte: Va fi creat un album foto-carte de 25 x 25 cm cu 20 de pagini, care va include selectii ale celor mai frumoase momente ale evenimentului.

FOTO:

 1. Prezența Fotografului pe Tot Parcursul Evenimentului: Fotograful va fi prezent la toate etapele evenimentului – de la pregătiri, slujba bisericească, și la restaurant până la ultimele tradiții.
 2. Ședință Foto în Ziua Evenimentului: Va fi realizată o ședintă foto dedicată în ziua evenimentului pentru a captura momente speciale într-un cadru mai formal sau la alegerea clientului.

LIVRARE:

 1. Editare Profesională: Fotografiile vor fi prelucrate folosind cele mai recente tehnici și software-uri (Lightroom și Photoshop) pentru ajustări de expunere, contrast, culori, încadrări, efecte vizuale și detalii fine.
 2. Număr de Fotografii: Se vor livra între 400 și 1000 de fotografii digitale editate, în funcție de mărimea și dinamica evenimentului. Acestea vor fi furnizate în format JPEG de înaltă calitate pe un stick USB.
 3. Găzduire Online: Fotografiile vor fi disponibile pe o platformă online securizată, accesibilă doar cu parolă, pentru o perioadă de un an.
 4. Album Foto-Carte: Va fi creat un album foto-carte de 30 x 30 cm cu 20 de pagini, care va contine cele mai memorabile și semnificative fotografii ale evenimentului.

Sesiuni Foto:

 • Ședinta foto familie – 150 euro
 • Foto petrecere – de la 150 euro în funcție de durata evenimentului (minim 3 ore)
 • Cununie civilă realizată într-o altă zi – 200 euro

Albume Foto:

 • Album foto 30×30 cm, 20 pagini – 210 euro
 • Album foto 25 x 25 cm, 20 pagini – 150 euro
 • Album foto 20 x 20 cm, 20 pagini – 70 euro

Paginile suplimentare pentru albume costă:

 • Album foto 30×30 cm – 10 euro/fila
 • Album foto 25 x 25 cm – 8 euro/fila
 • Album foto 20 x 20 cm – Aceste albume se pot realiza ca și copie a unuia din albumele menționate anterior. Fiecare filă suplimentară costă 5 euro.
  1 filă = 2 pagini

Alte servicii

Durata: 2 ore

 • Fotografii prelucrate la nivel de Lightroom, Photoshop: expunere, contrast, culori, încadrări, efecte, detalii, etc.
 • Minim 50 de fotografii digitale editate (depinde de mărimea și dinamica ședinței). Fotografiile vor fi livrate în format JPEG la calitate înaltă prin transfer online.
 • Fotografiile vor fi găzduite în platforma online cu acces doar cu parolă timp de 1 an
 • Fotografii prelucrate la nivel de Lightroom, Photoshop: expunere, contrast, culori, încadrări, efecte, detalii, etc.
 • Număr nelimitat de fotografii în funcție de dinamica evenimentului.
 • Fotografiile vor fi livrate în format JPEG la calitate înaltă prin transfer online.
 • Fotografiile vor fi găzduite în platforma online cu acces doar cu parolă timp de 1 an.
 • Durata video: 1-5 minute (în funcție de cerințe)
 • Editare în funcție de tipul de eveniment
 • Video găzduit 1 an în galerie proprie plus galerie online

Timp alocat: 1 oră/apartament pentru tur și foto

 • Apartament cu 2 camere: 300 RON
 • Apartament cu 3 camere: 400 RON
 • Apartament cu 4 camere: 500 RON
 • Tur virtual pentru apartament cu 2 camere: 250 RON
 • Tur virtual pentru apartament cu 3 camere: 300 RON
 • Tur virtual pentru apartament cu 4 camere: 400 RON

Fotografiile vor fi livrate în format JPEG la calitate înaltă prin transfer online. Fotografiile vor fi găzduite într-o platformă online, cu acces doar cu parolă, timp de 1 an.

Alege un videograf

Sunt videograf, creator de narațiuni detaliate și prețioase. Scopul meu este să vă concentrez emoțiile cele mai puternice, pentru a putea surprinde micile și extraordinarele gesturi de spontaneitate.

Tel.: 0766 646 059
Email : [email protected]

fotografi-cameramani.ro

Facebook.com

 

In the right light everyone looks beautiful!

Tel.: 0743 825 066

fotografi-cameramani.ro

Facebook.com

Numele meu este Mihai Olaru, sunt în domeniul videografiei de eveniment de 12 ani și am peste 200 de evenimente filmate.

Îmi plac oamenii și trăirile lor din ziua evenimentelor. Îmi plac nunțile și emoțiile adunate în această zi specială pentru miri.

Fiecare eveniment pentru mine este unic, iar farmecul constă în faptul că fiecare dintre miri sunt diferiți și asta mă face să rămân interesat și pasionat de povestea cuplurilor pe care le întâlnesc.

Emoție, iubire și poveste – acestea sunt ingredientele necesare pentru un film de nuntă.

Împreună cream amintiri pentru o viață!

Tel.: 0729 017 588
Email : [email protected]

Facebook.com

vimeo.com

Instagram.com

Clipele frumoase şi momentele magice se transformă în amintiri de neuitat atunci când sunt surprinse cu profesionalism. Apreciez calitatea și am grijă întotdeauna ca evenimentul tău să iasă perfect. Sunt pregătit să surprind toate detaliile, emoțiile și zâmbetele din cea mai importantă zi a vieții tale.

Tel.: 0728 707 127
Email : [email protected]

boaproduction.ro

Facebook.com