Fotograf

Foto Pîrvulescu

Imortalizează azi momentele de mâine.

Alegerea unui fotograf profesionist pentru evenimentele tale speciale asigură capturarea momentelor importante cu un nivel ridicat de expertiză și tehnici de editare care transformă amintirile în opere de artă vizuală.

Despre mine

Cariera mea în fotografie a început în 2016, când am avut oportunitatea de a fotografia concerte la Princess Summer Club în Mamaia. Acolo am petrecut patru ani vibrante, capturând energia și dinamica evenimentelor live. Experiența acumulată în această perioadă mi-a deschis calea către fotografii de nuntă, începând din 2019. Inițial, am lucrat prin intermediul unei agenții, dar pentru scurt timp, ulterior am decis să îmi urmez propriul drum în această industrie.

Expansiunea carierei mele a continuat în 2023, când am început să fotografiez pentru turnee de poker în București, iar din 2024, am devenit fotograful oficial al Vamos Poker Tour. Lucrările mele pot fi vizualizate pe Flickr.

Premiere în Artă Fotografică

Educatie și Dezvoltare Profesională

Dedicat dezvoltării continue, am investit în educatia mea profesională participând la workshop-uri specializate și obtinând acreditări recunoscute în domeniu. Acestea includ:

    • Workshop-uri FotoDumbrava (1:1, V14, Editare)
    • Workshop de Fotografie de Studio cu Alin Panaite
    • Curs Foto Acreditat F64 cu Radu Grozescu
    • Sunt, de asemenea, mândru să fiu membru al comunitătii PhotOMasters.ro. MyWed.com

Cu un angajament profund față de arta fotografică și o dorință constantă de a învăța, sunt dedicat să ofer servicii de cea mai înaltă calitate, transformând momentele speciale ale clienților în amintiri valoroase și durabile.